ELCO – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ELCO – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ELCO – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ο εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμός τους με την βοήθεια Η/Υ, η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, ο ποιοτικός έλεγχος κάθε συσκευής σε τρεις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, η υψηλή ποιότητα κατασκευής με υλικά ειδικών προδιαγραφών αλλά και η πιστοποίηση με ISO 9001:2000 της εταιρείας, σας εξασφαλίζουν την θεωρητικά απεριόριστη διάρκεια ζωής των θερμοσιφώνων ELCO και την απόλυτα ασφαλή λειτουργία τους.

Επίσης με την καινοτομία του εξωτερικού ρυθμιστή θερμοκρασίας των θερμοσιφώνων ELCO TITAN έχετε την δυνατότητα να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του νερού ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες σας για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα και οικονομία.

Έτσι οι θερμοσίφωνες ELCO, οι πρώτοι με διαφορά σε πωλήσεις στην Ελλάδα, είναι οι μόνοι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και του  πλέον απαιτητικού καταναλωτή γιατί υπερέχουν σε ποιότητα, αντοχή ασφάλεια και οικονομία.

TITAN

titan

 

Στον νέο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα ELCO TITAN ο χαλύβδινος λέβητας εσωτερικά καλύπτεται από νέας τεχνολογίας επίστρωση υάλωσης TITAN. Το υλικό αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με έως 100% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής, ενώ δεν έχει σχεδόν καθόλου πόρους ώστε να είναι απρόσβλητο από τυχόν μικροοργανισμούς και βακτήρια. Επιπλέον χάρη στην ειδική μέθοδο επισμάλτωσης με χρήση τεχνολογίας κενού, που εφαρμόζεται με αποκλειστικό τρόπο από την ELCO εξασφαλίζεται η πλήρης και ομοιογενής προστασία του λέβητα.

Αποτέλεσμα: Ο λέβητας προστατεύεται απόλυτα από την διάβρωση και διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση

DURO GLASS

DURO GLASS 


Ο χαλύβδινος λέβητας υπόκειται σε χημική επεξεργασία που σε συνδυασμό με την ειδική μέθοδο επισμάλτωσης με χρήση τεχνολογίας κενού αποκτά τέλεια μηχανική πρόσφυση. Κατόπιν η ειδική επισμάλτωση με βάση το γυαλί (DURO GLASS), καρπός μακροχρόνιων ερευνών και δοκιμών της ELCO, ψήνεται μαζί με το χάλυβα στους 860οC, αποκτώντας και τέλεια θερμοχημική πρόσφυση. Έτσι το γυαλί ακολουθεί πιστά τις συστολές – διαστολές του μετάλλου, έχοντας τα ίδια όρια ελαστικότητας με αυτό.

Αποτέλεσμα: Ο λέβητας προστατεύεται απόλυτα από την σκουριά.

Ανόδια μαγνησίου

ΑΝΟΔΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ


Τα παραγόμενα από την ELCO διπλά ανόδια μαγνησίου
των θερμοσιφώνων ELCO TITAN και τοεξαιρετικά μεγάλο ανόδιο μαγνησίου των θερμοσιφώνων ELCO DURO GLASS, συνολικής ποσότητας πολλαπλάσιας της συνηθισμένης και διπλάσιας από αυτήν που υπαγορεύουν τα πρότυπα, εξασφαλίζουν την πλήρη προστασία του λέβητα από την ηλεκτρόλυση.

Θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οι θερμοσίφωνες ELCO TITAN και ELCO DURO GLASS διαθέτουν εκτός από τον θερμοστάτη ασφαλείας καιειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια, ώστε ο λέβητας να προστατεύεται διπλά από την υπερθέρμανση.

Βαλβίδα ασφαλείας

ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η ειδική βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση, των θερμοσιφώνων ELCO TITAN και ELCO DURO GLASS, προστατεύει απόλυτα τον λέβητα από την υπερπίεση.

Μόνωση πολυουρεθάνης
ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ


Η ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης
πάχους τουλάχιστον 25mm & πυκνότητας 40 krg/m3 που εγχύεται με ειδική μέθοδο που μόνο η ELCO εφαρμόζει, καλύπτει με απόλυτη ακρίβεια κάθε σημείο του θερμοσίφωνα.

Αποτέλεσμα:Λιγότερες θερμικές απώλειες προς το περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια, ενώ το νερό παραμένει ζεστό περισσότερο χρόνο.


Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας

TOMH THERM 

Μοναδικό! Έως και 50% οικονομία

Ο νέος θερμοσίφωνας ELCO TITAN με εξωτερικό ρυθμιστή θερμοκρασίας σας επιτρέπει να έχετε πάντα… νερό 4 εποχών στο μπάνιο σας! Ρυθμίζετε την θερμοκρασία του νερού ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες σας και εξοικονομείτε μέχρι και 50% στην κατανάλωση ενέργειας.

BOILERS: Η super οικονομική λύση!

Οι θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας (boiler) ELCO TITAN και ELCO DURO GLASS διαθέτουν μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο χαλύβδινο εναλλάκτη θερμότητας σπειροειδούς μορφής (σερπαντίνα). Έτσι εξασφαλίζεται ή καλύτερη απόδοση της συσκευής και ή προστασία της από την διάβρωση, προσφέροντας “δωρεάν” ζεστό νερό χειμώνα καλοκαίρι, αφού συνδέεται με το καλοριφέρ και με τους ηλιακούς συλλέκτες.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες


Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH συνδυάζουν τους νέους επιλεκτικούς συλλέκτες BLUE TITANIUM ή τους συλλέκτες κενού που, κυριολεκτικά, έλκουν τον ήλιο, με τον καλύτερο λέβητα, μεγιστοποιώντας την απόδοση και τησ πιο αδύναμης ηλιακής ακτινοβολίας.
Γιατί η ELCO, είναι η μοναδική Ελληνική βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών θερμοσιφώνων τα τελευταία 60 χρόνια στην Ελλάδα και, ταυτόχρονα, η πρώτη που εφάρμοσε και συνεχώς βελτιώνει καινοτομικά την μέθοδο υάλωσης (GLASS) στους θερμοσίφωνες. Χάρη στην απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία της, εφευρίσκει και εφαρμόζει, προς όφελος σας, πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως η νέα σειρά ηλιακών θερμοσιφώνων ELCO SOL-TECH και η σειρά ELCO SOL-TECH VACUUM.
Καθώς ένας ηλιακός θερμοσίφωνας δεν αποτελείται μόνο απο το συλλέκτη, είναι τεράστιας σημασίας και η ποιότητα του λέβητα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και η μακροβιότητα του συνόλου.
Για το λόγο αυτό, ο λέβητας σχεδιάστηκε εξολοκλήρου με ηλεκτρονικό υπολογιστή και η διαδικασία παραγωγής του είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Η άριστη ποιότητα κατασκευής διασφαλίζεται με την χρήση υλικών ειδικών προδιαγραφών, αλλά και με τον ποιοτικό έλεγχο κάθε συσκευής σε τρεις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας. Η υψηλή τεχνογνωσία, οι ποιοτικοί έλεγχοι, η χρήση ειδικών υλικών και η πιστοποίηση της εταιρείας με ISO 9001:2000, εξασφαλίζουν την θεωρητικά απεριόριστη διάρκεια ζωής του λέβητα και την απόλυτα ασφαλή λειτουργία του.
Έτσι οι νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH, κατασκευασμένοι με την σιγουριά, την αξιοπιστία και την πείρα του ονόματος ELCO, θα σας παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και με… συννεφιά, για πάρα πολλά χρόνια!

Θωρακισμένο δοχείο


Ο χαλύβδινος λέβητας κατασκευάζεται με αυτόματη διαδικασία χωρίς την επέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα με ανοχές μεγάλης ακρίβειας που επιτυγχάνονται με μηχανολογικό εξοπλισμό που μόνο η ELCO διαθέτει. Εσωτερικά καλύπτεται από ειδική επίστρωση εμαγιέ με βάση το γυαλί (DURO GLASS) υψηλής ποιότητας που έχει προκύψει από μακροχρόνιες δοκιμές της ELCO.

Επιπλέον χάρη στην ειδική μέθοδο επισμάλτωσης με χρήση τεχνολογίας κενού, που εφαρμόζεται με αποκλειστικό τρόπο από την ELCO εξασφαλίζεται η πλήρης και ομοιογενής προστασία του λέβητα.

Αποτέλεσμα: Απόλυτη προστασία του λέβητα από την διάβρωση
 

Επίσης με τα διπλά ανόδια μαγνησίου παραγωγής ELCO, συνολικής ποσότητας πολλαπλάσιας της συνηθισμένης και διπλάσιας από αυτή που υπαγορεύουν τα πρότυπα εξασφαλίζεται η πλήρης καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή.

Αλλά και τις βροχερές μέρες του χρόνου οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH λειτουργούν και σαν ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες αφού διαθέτουν ηλεκτρική αντίσταση ειδικών κατασκευαστικών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν την άμεση λήψη μεγάλης ποσότητας ζεστού νερού αλλά και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της.

Εξωτερικά η ισχυρή μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης κλειστών κυψελών καλύπτει ομοιόμορφα και με απόλυτη ακρίβεια κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό για περισσότερο χρόνο.

Τέλος οι νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH διαθέτουν ξεχωριστά μοντέλα δοχείων τριπλής ενέργειας με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα G3/4”) για “δωρεάν” ζεστό νερό και τον χειμώνα αφού συνδέονται με την κεντρική θέρμανση.

Χαρακτηριστικά δοχείου

Επιλεκτικοί συλλέκτες υψηλής απόδοσης


Χάρη στους νέους χάλκινους επιλεκτικούς συλλέκτες BLUE TITANIUM οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH μεγιστοποιούν την απόδοση και της πιο αδύναμης ηλιακής ακτινοβολίας γιατί διαθέτουν:

Αποτέλεσμα: Ζεστό νερό ακόμα και με… συννεφιά.
Επίσης η ισχυρή μόνωση ορυκτοβάμβακα ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες του συλλέκτη ενώ το ειδικό κρύσταλλο ασφαλείας χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο και υψηλής διαπερατότητας στην ηλιακή ενέργεια (τ=92%) αυξάνει την απόδοση του συλλέκτη.

Χαρακτηριστικά συλλέκτη

Βάσεις & Θερμικό υγρό

Οι νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες ELCO SOL-TECH αποτελούν υπόδειγμα σιγουριάς και ασφάλειας. Το κλειστό κύκλωμα με το ειδικό θερμικό υγρό με αναλογίες 40% θερμικός φορέας & 60% νερό, προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις διατηρώντας την μέγιστη απόδοση του συστήματος.
Οι νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη ή επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) παρέχουν μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενώ διευκολύνουν την τοποθέτηση.

Επιπλέον οι νέες βάσεις τοποθέτησης σε κεραμοσκεπή:

Γενικά χαρακτηριστικά

ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ

Κάθετα boilers λεβητοστασίου

Η ELCO, η μοναδική Ελληνική βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσιφώνων παρουσιάζει την νέα σειρά κάθετων boilres λεβητοστασίου ELCO THERMOSTORE. Κατασκευασμένοι με την σιγουριά, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την πείρα του ονόματος ELCO, συνδέονται εκτός από την κεντρική θέρμανση και την ηλεκτρική ενέργεια και με τους νέους επιλλεκτικούς ηλιακούς συλλέκτες ELCO SOL-TECH. Έτσι επιτυγχάνετε καλύτερο αισθήτικό αποτέλεσμα αλλά και εξοικονομείτε ενέργεια αφού ελαχιστοποιούνται οι απώλειες θερμότητας κατά την διάρκεια τησ νύχτας.
Τα νέα κάθετα boilers λεβητοστασίου ELCO THERMOSTORE σας παρέχουν ζεστό νερό, οικονομία και ασφάλεια χωρίς όρια… για μια ολόκληρη ζωή!

Επιπλέον:

Πλήρης σειρά προϊόντων για δημιουργία συστημάτων εξαναγκασμένης κυκλοφορίας


Δοχεία μεγαλύτερης χωρητικότητας, δοχεία αδρανείας και δοχεία Tank In Tank κατόπιν παραγγελίας.

Γενικά χαρακτηριστικά
                      

TITAN 20 L


Χωρητικότητα :20 λίτρα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 1,5 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

TITAN 45 L


 

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :45 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 2 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO TITAN 45 L

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

45

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0

ΡΕΥΜΑ

A

13,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

20

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

0:50


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO TITAN 45 L
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

45

280

100

195

169

594

611

495

450

675

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

TITAN 60 L & TITAN 60 L BOILER

 

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :60 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 2-3 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW ή 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 60 L & ELCO TITAN 60 L BOILER

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

60

60 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0 / 3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

13,0 / 16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

22

25,5

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:13 / 0:55

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 60 L & ELCO TITAN 60 L BOILER

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

60

280

100

226

186

650

677

495

450

731

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

TITAN 80 L & TITAN 80 L BOILER

 

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :80 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 3-4 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW ή 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (
Περισσότερα)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 80 L & ELCO TITAN 80 L BOILER

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

80

80 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0 / 3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

13,0 / 16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

26

31

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:37 / 1:13

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 80 L & ELCO TITAN 80 L BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

80

280

100

226

336

800

817

495

450

881

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

TITAN 100 L & TITAN 100 L BOILER

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :100 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 4-5 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 100 L & ELCO TITAN 100 L BOILER

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

100

100 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

30

35

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:30

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 100 L & ELCO TITAN 100 L BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

100

280

100

226

486

950

967

495

450

1031

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

TITAN 120 L & TITAN 120 L BOILER

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :120 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 5-6 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης TITAN (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικός ρυθμιστής θερμοκρασίας (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

Ο μόνος με 10 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ

Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 120 L & ELCO TITAN 120 L BOILER

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

120

120 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

36

41

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:50

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO TITAN 120 L & ELCO TITAN 120 L BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

120

280

100

226

665

1130

1147

495

450

1211

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

DURO GLASS 10 L

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :10 λίτρα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 1,5 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO DURO GLASS 10 L
 

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

10

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

1,5

ΡΕΥΜΑ

A

6,5

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

2,5

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

7

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45 oC

Ώρες:Λεπτά

0:24


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO DURO GLASS 10 L
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

10

168

100

95

156

415

445

260

440

290

290


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

DURO GLASS 45 L

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :45 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 2 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

45

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0

ΡΕΥΜΑ

A

13,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

20

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

0:50


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO DURO GLASS 45 L
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

45

280

100

195

169

594

611

495

450

675

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

DURO GLASS 45 L

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :45 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 2 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

45

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0

ΡΕΥΜΑ

A

13,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

20

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

0:50


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
ELCO DURO GLASS 45 L
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

45

280

100

195

169

594

611

495

450

675

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της


DURO GLASS 60 L & DURO GLASS 60 L BOILER


Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :60 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 2-3 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW ή 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 60 L & ELCO DURO GLASS 60 L
BOILER
 

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

60

60 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0 / 3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

13,0 / 16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

22

25,5

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:13 / 0:55

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO DURO GLASS 60 L & ELCO DURO GLASS 60 L BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

60

280

100

226

186

650

677

495

450

731

500

500

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

DURO GLASS 80 L & DURO GLASS 80 L BOILER


Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :80 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 3-4 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,0 kW ή 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΔΕΞΙΑ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ELCO DURO GLASS 80 L & ELCO DURO GLASS 80 L BOILER
 

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

80

80 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,0 / 3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

13,0 / 16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

26

31

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:37 / 1:13

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 80 L & ELCO DURO GLASS 80 L
BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

80

280

100

226

336

800

817

495

450

881

500

500

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

DURO GLASS 100 L & DURO GLASS 100 L BOILER

Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :100 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 4-5 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΔΕΞΙΑ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 100 L & ELCO DURO GLASS 100 L BOILER
 

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

100

100 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

30

35

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45o C

Ώρες:Λεπτά

1:30

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 100 L & ELCO DURO GLASS 100 L
BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

100

280

100

226

486

950

967

495

450

1031

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της


DURO GLASS 120 L & DURO GLASS 120 L BOILER


Manual Προϊόντος

 

Χωρητικότητα :120 λίτρα

Κατάλληλη χωρητικότητα για 5-6 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS (Περισσότερα)

Καθοδική προστασία του λέβητα με εξαιρετικά μεγάλη ράβδο μαγνησίου παραγωγής ELCO (Περισσότερα)

Αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L ισχύος 3,7 kW

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη ειδική θερμοηλεκτρική ασφάλεια (Περισσότερα)

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (Περισσότερα)

Εξωτερικό θερμόμετρο (μοντέλα ΚΑΘΕΤΑ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ)

Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Μεγάλη φλάντζα επιθεώρησης για ευκολότερη συντήρηση του θερμοσίφωνα

Ενισχυμένη μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης (Περισσότερα)

5 χρόνια εγγύηση

Μοντέλα Θερμοσίφωνα: ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ
Μοντέλα Θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (Boiler): ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΔΕΞΙΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, & ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΑΡΙΟΥ (Περισσότερα)


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 120 L & ELCO DURO GLASS 120 L BOILER
 

XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

L

120

120 BOILER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

kW

3,7

3,7

ΡΕΥΜΑ

A

16,0

16,0

ΤΑΣΗ (50/60 Ηz)

V

220-240

220-240

ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ

mm2

4

4

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  

G ½”

G ½”

ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη 10

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Περιοχή ελέγχου από 30 έως 80oC, προστασία με θερμοηλεκτρική ασφάλεια

ΜΟΝΩΣΗ

Σκληρή διογκωμένη πολυουρεθάνη χωρίς HCFC πάχους τουλάχιστον 25 mm

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

IP23

ΒΑΡΟΣ (ΑΔΕΙΟ)

kg

36

41

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΔΤ 45oC

Ώρες:Λεπτά

1:50

Σε 20 λεπτά έχετε ήδη αρκετή ποσότητα ζεστού νερού


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ELCO DURO GLASS 120 L & ELCO DURO GLASS 120 L
BOILER
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

L

A

B

Γ

Δ

E

Ζ

H

Θ

120

280

100

226

665

1130

1147

495

450

1211

500

500


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

 

EL-300 SOL-TECH 3/4,0 & EL-300 SOL-TECH 3 RF/4,0

 5 Χρόνια Εγγύηση 

Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 4-7 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα)

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 2×2,0m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-300 SOL-TECH 3
/4,0 & EL-300 SOL-TECH 3 RF/4,0
 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

EL – 300 SOL-TECH 3/4,0
EL – 300 SOL-TECH 3 RF/4,0
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

2,0

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ ΗCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

ΒΑΘΟΣ

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

580

1870

1010 

1980

85 

2130 

2150 

1782 

1500 

130 

1270 

2650Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

EL-200 SOL-TECH/3,6 & EL-200 SOL-TECH RF/3,6

5 Χρόνια Εγγύηση

Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-5 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 2×1,82m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-200 SOL-TECH
/3,6 & EL-200 SOL-TECH RF/3,6
 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

EL – 200 SOL-TECH/3,6
EL – 200 SOL-TECH RF/3,6
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

1,82

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ ΗCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

2650

ΒΑΘΟΣ

1580

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1585

1230

1480

85 

2570 

1708 

1782 

1133 

130 

1270 

1860 Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της
EL-200 SOL-TECH 3/3,6 & EL-200 SOL-TECH 3 RF/3,6

5 Χρόνια Εγγύηση

Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-5 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα)

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 2×1,82m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές.

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα.

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-200 SOL-TECH
3/3,6 & EL-200 SOL-TECH 3 RF/3,6
 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EL – 200 SOL-TECH 3/3,6
EL – 200 SOL-TECH 3 RF/3,6
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

1,82

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

2650

ΒΑΘΟΣ

1580

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1585

1230

1480

85 

2570 

1708 

1782 

1133 

130 

1270 

1860 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της


EL-160 SOL-TECH/3,0 & EL-160 SOL-TECH RF/3,0

 


Manual Προϊόντος (RF)

Manual Προϊοντος

Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-4 άτομα 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 2×1,5m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-160 SOL-TECH/
3,0 & EL-160 SOL-TECH RF/3,0
 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EL – 160 SOL-TECH/3,0
EL-160 SOL-TECH RF/3,0
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

1,5

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

2200

ΒΑΘΟΣ

1580

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1335 

1010 

1480

85 

2130 

1708 

1782 

1133 

130 

1020 

1860

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

EL-160 SOL-TECH 3/3,0 & EL-160 SOL-TECH 3 RF/3,0

 


Manual Προϊόντος (RF)

Manual Προϊόντος

Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-4 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα)

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 2×1,5m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές.

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα.

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-160 SOL-TECH 3
/3,0 & EL-160 SOL-TECH 3 RF/3,0
 

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

EL – 160 SOL-TECH 3 / 3,0
EL – 160 SOL-TECH 3 RF / 3,0
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

1,5

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

• 

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

2200

ΒΑΘΟΣ

1580

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1335 

1010 

1480

85 

2130 

1708 

1782 

1133 

130 

1020 

1860 Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

EL-160 SOL-TECH/2,4

 

Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-4 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 1×2,4m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIOUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές.

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα.

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ

ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-160 SOL-TECH/2,4 & EL-160 SOL-TECH RF/2,4

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EL – 160 SOL-TECH / 2,4
EL – 160 SOL-TECH RF / 2,4
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

1

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

2,4

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

1400

ΒΑΘΟΣ

1850

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1335 

1230

1930

85 

1230 

2110 

1038 

1420 

130 

1020 

2310

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

EL-160 SOL-TECH 3/2,4


Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 3-4 άτομα

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα)

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 1×2,4m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές.

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα.

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-160 SOL-TECH 3
/2,4 & EL-160 SOL-TECH 3 RF/2,4
 

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

EL – 160 SOL-TECH 3 / 2,4
EL – 160 SOL-TECH 3 RF / 2,4
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

1

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

2,4

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

1400

ΒΑΘΟΣ

1850

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1335 

1230

1930

85 

1230 

2110 

1038 

1420 

130 

1020 

2310 Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

EL-130 SOL-TECH 3/1,8


Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, κλειστού κυκλώματος

Μοντέλο κατάλληλο για 2-3 άτομα 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα)

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Χιτώνιο από χάλυβα

Καθοδική προστασία του λέβητα με δύο εξαιρετικά μεγάλες ράβδους μαγνησίου παραγωγής ELCO

Ανοξείδωτη αντίσταση χαμηλής φόρτισης 316L

Θερμοστάτης ασφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Βαλβίδα ασφαλείας με μεμβράνη και αποχέτευση (8 bar)

Δοχείο διαστολής ενσωματωμένο εσωτερικά στο λέβητα

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 42kg/m3

Εξωτερικό περίβλημα από χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και ανοξείδωτα κουμπωτά καλύμματα

Συλλεκτική Επιφάνεια: 1×1,82m2

Υαλοπίνακας ασφαλείας (100% άθραυστος) χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Mistlite Tempered-Security Low Iron Glass) και υψηλής διαπερατότητας τ=92%

Επιλεκτικός απορροφητής BLUE TITANIUM κατασκευασμένος από χάλκινα φύλλα συγκολλημένα με τεχνολογία υπερήχων για απόλυτη επαφή με τον υδροσκελετό. Συντελεστής απορροφητικότητας α=95% (+-2%), Συντελεστής εκπομπής ε=4% (+-2%)

Υδροσκελετός από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου

Μόνωση από ορυκτοβάμβακα 40mm χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας

Πλαίσιο από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο χωρίς πλαστικές συνδέσεις και ραφές.

Πλάτη συλλέκτη από λαμαρίνα γαλβανιζέ που συνδέεται με το πλαίσιο με στεγανοποιητικά EPDM για απόλυτη στεγανότητα.

Ειδικό θερμικό υγρό που προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, την υπερθέρμανση, τα άλατα και τις οξειδώσεις

Φυσική κυκλοφορία θερμικού υγρού

Νέες ειδικά σχεδιασμένες γαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις για επίπεδη & επικλινή τοποθέτηση (κεραμοσκεπή) (Μοντέλα RF) που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση (Περισσότερα)

Νέα μοντέλα με αναμονή ανακυκλοφορίας ή θερμοστοιχείου (Μοντέλα RS)

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ EL-130 SOL-TECH
3/1,8 & EL-130 SOL-TECH 3 RF/1,8
 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΝΧΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

EL – 130 SOL-TECH 3 / 1,8
EL – 130 SOL-TECH 3 RF / 1,8
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

• 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

1

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (m2)

1,82

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΧΟΥΣ 4mm

• 

ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 40 mm

ΜΟΝΩΣΗ ΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ HCFC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

3,7 kW, 230 V

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (mm)

ΠΛΑΤΟΣ

1400

ΒΑΘΟΣ

1550

 

Α

Β

Γ

Δ

Ε

Ζ

Η

Θ

Ι

500

1165 

1230

1480

85 

1230 

1708 

868 

1107 

130 

850

1860


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-150 THERMOSTORE

         

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 150L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου παραγωγής ELCO

Φλάντζα στο πάνω μέρος της συσκευής για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Χιτώνιο από χάλυβα που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Ανοξείδωτη φλάντζα και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους  τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα απο γαλβανισμένο χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, που αποκλειστικά εισάγει η ELCO, για μεγαλύτερη αντοχή 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-150 THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 150 THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

150

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40mm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Bar)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (Bar)
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

0,6

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)* 

12,5

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΛΑΝΤΖΑΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ
ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

64

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

500

ΥΨΟΣ

1430

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-175 THERMOSTORE
          

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 175L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου παραγωγής ELCO

Φλάντζα στο πάνω μέρος τησ συσκευής για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Χιτώνιο από χάλυβα που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Ανοξείδωτη φλάντζα και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα από γαλβανισμένο χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, που αποκλειστικά εισάγει η ELCO, για μεγαλύτερη αντοχή 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-175 THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 175 THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

175

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40mm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Bar)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (Bar)
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

0,93

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)* 

19,4

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΛΑΝΤΖΑΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ
ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

73

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

500

ΥΨΟΣ

1610

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-175 THERMOSTORE

          

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 175L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου παραγωγής ELCO

Φλάντζα στο πάνω μέρος της συσκευής για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Χιτώνιο από χάλυβα και μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Ανοξείδωτη φλάντζα και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους τουλάχιστον 40mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα από γαλβανισμένο χάλυβα βαμμένο με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, που αποκλειστικά εισάγει η ELCO, για μεγαλύτερη αντοχή 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-175 THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 175 THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

175

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40mm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Bar)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (οC)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (Bar)
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

0,93

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,5

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

19,4

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

18

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΛΑΝΤΖΑΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (mm)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ
ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

78

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

500

ΥΨΟΣ

1610

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-200 J THERMOSTORE
         

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 200L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒLV 2 EL-200 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 200 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

200

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

0,99

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)*

36

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

86

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

550

ΥΨΟΣ

1340

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-200 J THERMOSTORE
         

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 200L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-200 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 200 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

200

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

0,99

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,78

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

36

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

28,8

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

104

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

550

ΥΨΟΣ

1340

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-250 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 250L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-250 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 250 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

250

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

0,99

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)*

36

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

93

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

580

ΥΨΟΣ

1650

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-250 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 250L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-250 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 250 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

250

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
42 kg/m3, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

0,99

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,78

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

36 

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

28,8

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

107

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

580

ΥΨΟΣ

1650

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-300 J THERMOSTORE
        

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 300L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-300 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 300 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

1,55

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)*

42,5

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

128 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

620

ΥΨΟΣ

1650

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-300 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 300L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-300 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 300 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

1,55

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,99

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

42,5 

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

36

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

152

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

620

ΥΨΟΣ

1650

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-300 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 300L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη αντίσταση (316L) χαμηλής φόρτισης που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάκεια ζωής της, με ισχύ 3,7kW

Θερμοστάτης αφαλείας με ενσωματωμένη θερμοηλεκτρική ασφάλεια

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΩΝ BOILERS ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-300 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 300 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

3,7

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

1,55

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,99

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

42,5 

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

36

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

152

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

620

ΥΨΟΣ

1650

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-500 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 500L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-500 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 500 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

500

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

1,55

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)* 

42,5

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

162 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

750

ΥΨΟΣ

1560

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-500 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 500L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=170mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 50mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-500 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 500 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

500

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 50mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

1,55

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

0,99

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

45,5

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

36

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

175 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

750

ΥΨΟΣ

1560

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-750 J THERMOSTORE
        

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 750L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-750 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 750 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

750

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

2,0 

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)*

53 

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

190 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

950

ΥΨΟΣ

1990

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-750 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 750L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-750 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 750 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

750

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

2

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

1,4

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

53

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

40,2

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

215

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

950

ΥΨΟΣ

1990

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-1000 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 1000L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-1000 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 1000 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

1000

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

2,7 

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)* 

84 

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

230

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

1050

ΥΨΟΣ

2110

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-1000 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 1000L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-1000 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 1000 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

1000

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

2,7

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)

1,9

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

84

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 

62

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

300

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

1050

ΥΨΟΣ

2110

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 2 EL-1500 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου διπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 1500L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένος εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχή για αισθητήρα θερμοκρασίας του εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 2 EL-1500 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 2 EL – 1500 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

1500

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ (m2)

3,0

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ (kW)* 

93

ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

540

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

1050

ΥΨΟΣ

2310

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της

BLV 3 EL-1500 J THERMOSTORE
       

Κάθετο boiler λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας

Χωρητικότητα 1500L 

Χαλύβδινος λέβητας ειδικών προδιαγραφών δοκιμασμένος στα 16 bar

Εσωτερική προστασία του λέβητα με ειδική επίστρωση υάλωσης DURO GLASS

Καθοδική προστασία του λέβητα από κάθε ηλεκτροχημική προσβολή με διπλά ανόδια μαγνησίου

Μεγάλη πλευρική φλάντζα (D=278mm) που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα

Πρόσθετη φλάντζα για εύκολη αντικατάσταση των ανοδίων

Μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένοι εναλλάκτες θερμότητας σπειροειδούς μορφής που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση της συσκευής

Υποδοχές για αισθητήρες θερμοκρασίας σε κάθε εναλλάκτη

Βιδωτή ορειχάλκινη φλάντζα 1 1/2΄΄και ανοξείδωτη τριφασική αντίσταση (316L) με τριφασικό θερμοστάτη, με ισχύ 6kW ή 9kW (προαιρετικά)

Μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη κλειστών κυψελών πάχους 100mm και πυκνότητας 40kg/m3 που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε σημείο του λέβητα διατηρώντας το νερό ζεστό περισσότερο χρόνο

Σύνδεση ανακυκλοφορίας που εξασφαλίζει την άμεση λήψη ζεστού νερού

Εξωτερικό περίβλημα  jacket με φερμουάρ 

Κάθετη τοποθέτηση με στήριξη στο δάπεδο

5 χρόνια εγγύηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΥ BOILER ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΊΟΥ
ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BLV 3 EL-1500 J THERMOSTORE

 

ΜΟΝΤΕΛΟ 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ 

BLV 3 EL – 1500 J THERMOSTORE 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (L)

1500

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (kW) 

6 ή 9

ΜΟΝΩΣΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΗCFC, ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, 40kg/m3, λ=0,021W/mK, ΠΑΧΟΥΣ 100mm

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (m2)

3,0

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ (m2)
ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (kW)*

93

ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (kW)* 
ΒΑΡΟΣ (ΚΕΝΟ) (kg)

590

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 

1050

ΥΨΟΣ

2310

*Οι τιμές αναφέρονται σε συνθήκες: Αύξηση θερμοκρασίας νερού χρήσης κατά ΔΤ 35οC, παροχή ανακυκλοφορίας 2m3/h σε θερμοκρασία 80οC

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τα παραπάνω στοιχεία στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συσκευών της