Σελίδα Όρων και Προϋποθέσεων

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης ιστότοπου

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην διεύθυνση www.υδρευειν.eu/e-shop/,είναι απαραίτητο να αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις,ειδάλως παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση.

Προσωπικά Δεδομένα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω της Ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην Εταιρεία μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί “Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα”, των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ιστοσελίδας μας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Διαθεσιμότητα και ευθύνη
To www.υδρευειν.eu/e-shop/ δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. To ΥΔΡΕΥΕΙΝ e-shop ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.υδρευειν.eu/e-shop/ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης τo www.υδρευειν.eu/e-shop/ δε φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
To ΥΔΡΕΥΕΙΝ e-shop δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την
εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (και δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις «Επιστροφές
προϊόντος») Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις
ανωτέρας βίας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα υπάρχει η δυνατότητα για όσες 24 δόσεις.

Πληρωμή με κατάθεση
Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να ζητήσετε από τον τραπεζικό υπάλληλο στο καταθετήριο να αναγράψει το ονοματεπώνυμό σας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή το ποσό της παραγγελία σας κατά την παράδοσή της στον υπάλληλο μας ΜΟΝΟ για τις παραδόσεις που γίνονται με τα δικά μας μέσα εντός Αττικής.

Στην περίπτωση που η παράδοση γίνονται με μεταφορικά μέσα τρίτων ΔΕΝ ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από την ΥΔΡΕΥΕΙΝ εντός Αττικής επί του πεζοδρομίου ΔΩΡΕΑΝ. Εξαιρούνται πολύ μεγάλα προϊόντα που δεν είναι δυνατόν να χειριστούν από τον οδηγό.Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να γίνει συννενόηση.Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας στον όροφό σας θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το 211 7702013 για να σας γνωστοποιήσουμε το επιπλέον κόστος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
1. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών,σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 4 ν. 2251/1994, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.11 του άρθρ.4 του Ν.3587/2007,ΦΕΚ Α 152/10.7.2007, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο), επιβαρυνόμενος όμως των εξόδων επιστροφής και των εξόδων αποστολής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή του προϊόντος.
Για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς,δελτία αποστολής κλπ.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

(Συμπληρώστε και αποστείλετε τη δήλωση αυτή με συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου μόνο αν επιθυμείτε να ματαιώσετε τη σύμβαση)

ΠΡΟΣ: ΥΔΡΕΥΕΙΝ (οδός Πάροδος Κρύας Βρύσης Τ.Κ. 19014 Πολυδένδρι,Αττικής)

Εγώ ο …………………………………… δια του παρόντος
ματαιώνω τη σύμβασή μου με το ΥΔΡΕΥΕΙΝ e-shop.

Περιγραφή προϊόντος: ………………………………………………………………………………………………
Αριθμός/Ημερομηνία Παραστατικού πώλησης:……………………………………………………………………
Αριθμός Δελτίου Αποστολής:…………………………………………………………………………………………

Υπογραφή : ……………………………………………

Τόπος & Ημερομηνία: ……………………………………………………

2. Για κάθε διαφορά σε σχέση με την παρούσα σύμβαση αρμόδια δικαστήρια είναι αποκλειστικά του Μαραθώνα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας εώς τις 22:00 της ημέρας που θα την υποβάλει.Στην περίπτωση αυτή γίνεται εξολοκλήρου η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Για την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει ο πελάτης να τηλεφωνήσει στο 211 770 2013 αναφέροντας τον αύξοντα αριθμό της παραγγελίας,το ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο επικοινωνίας,σταθερό και κινητό.

Η χρήση του ΥΔΡΕΥΕΙΝ e-shop προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των ανωτέρω.