Γίνετε VIP και κερδίστε 10€ σε κάθε εργασία

Έχουμε VIP

Γίνετε VIP

Με την δημόσια αξιολόγηση που θα μας κάνετε στο Google θα σας κάνουμε 10€ έκπτωση σε κάθε επόμενη εργασία.

Εμείς στην Υδρεύειν αγαπάμε την υδραυλική τέχνη και για αυτό προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν μείνατε ευχαριστημένοι από τις υδραυλικές υπηρεσίες που σας παρείχαμε σας ζητούμε λίγο από τον χρόνο σας για να μας αξιολογήσετε στην δημόσια αξιολόγηση της Google έτσι ώστε να βοηθήσετε και άλλους που ψάχνουν για αξιόπιστους υδραυλικούς .

Η αξιολόγηση στο Google διαρκεί 5 λεπτά αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και για να σας ευχαριστήσουμε που μας τον αφιερώνετε σας κάνουμε V.I.P. πελάτες μας.

Τι κερδίζουν οι V.I.P. πελάτες μας:

  • Ισόβια έκπτωση 10€ επί των τιμών καταλόγου στις εργασίες.
  • Προτεραιότητα στα ραντεβού.
  • Τηλεφωνική τεχνική βοήθεια.
Παράδειγμα:
Έστω ότι είστε VIP και χρειάζεστε την τοποθέτηση δύο μπαταριών.Η τιμή του καταλόγου μας είναι 50€+50€=100€. Επειδή είναι δύο εργασίες έχετε μείωση 10€ και επειδή είστε VIP έχετε έκπτωση 20€.Συνολικά έχετε έκπτωση 30€! Έτσι για την τοποθέτηση των δύο μπαταριών θα πληρώσετε 70€ από 100€ (τιμές πάντα με ΦΠΑ). 
 

Προϋπόθεση για να γίνετε VIP είναι τα στοιχεία της αξιολόγησής σας στο google να είναι ίδια με αυτά που μας έχετε δώσει όταν σας παρείχαμε τις υπηρεσίες μας -για να γίνεται επαλήθευση- όπως τηλέφωνο,διεύθυνση κλπ.
Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε όταν μας καλείτε ότι είστε V.I.P. πελάτες μας.